1 Temmuz 2009 Çarşamba

Teknoloji ve Babam


Günümüzde aile fertlerinin özellikle de babaların teknolojiye bu kadar çabuk sürede ayak uydurmaları gerçekten hayret verici. (son model telefona ,laptop,kamera ve dijital fotoğraf makinelere sahip olup, azimli bir biçimde kullanmaları falan)

Kendimden örnek vermem gerekirse bütün bu teknolojik alet edavatların yanı sıra internet alemini benden daha iyi bilen hatta kendini bu konuda aşmış bir babam var. Kendileri Msn'e, Msn Space'e, Facebook'a ve hatta Netlog'a, Blog'a bile sahip. Düşünün artık sanal alemde nereye girsem karşıma babam çıkıyor,oldukça ilginç bir durum yani. Allahtan en yakın arkadaşlarımdan Cemre'nin babasıda msn'e sahip ve Cemre'nin msn iletilerine kendi msninden misilleme cvp yazıyor da ordan yırtıyorum. (Bir de cep telefonundan dedesi "Naber evlat?" diye msj atan arkadaşım Cansu var tabii ) Bütün bunları göz önüne alınca gerçekten şanslı bile sayılabilirim. Ne demişler beterin beteri var!

2 kişi ahkam kesmiş:

stickman dedi ki...

ben bu konuda kendimi şanslı hissediyorum. babamın bilgisayar başında site site gezmesini hayal bile etmek istemiyorum :D

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

hayal falan etme de bence :) hatta yat kalk haline şükret :)