22 Eylül 2009 Salı

Günler Geçiyor Farketmesen de

Her bayram olduğu gibi ,bu bayramda geçti gitti. (yani sayılır) Okulların açılmasının ardından tekrar Kurban Bayramı'nı dört gözle bekleyiş. Ardından da yılbaşı.

2010; yeni umutlar, yeni dostluklar, yeni çevreler, yeni aşklar...

Çok çabuk tüketiyoruz günleri. Özellikle bu bayram farkettim de dün beşikte sevdiğimiz bebekler, kocaman olmuşlar okullara başlamışlar ve liselerde okuyorlar. Düne kadar amca, teyze dediklerimiz dede, nine olmuşlar da haberimiz yok . Okuduğum lisenin yanından geçtim ve sanki orda hiç okumamış gibi geldi koca 4 yılımı. Daha sonra bu durumu konuştuk arkadaşımla aramızda Hande'yle, "yaşlanıyoruz galiba" dedik kendi kendimize.



2 kişi ahkam kesmiş:

FFatiHH dedi ki...

yeniden ramazan bayramı olmaasına fazla yok gibi geliyo ama yok be öyle deil..daha vizeler finaller yapraklar dökülecek karlar düşecek soguk sonra ciçekler açacak tabi hala vize final arası koşturuyo olacaz bu doga olayları sırasında..
Doğal hayatımız böyle sınavdan geçerken yaz gelecek kocaaaaaaaaaaaa sıcak uzun bir yaz ohooooo daha cok var...çabuk geçti diyoruz da ne kadar çok şey yaşamışız yaa..bi düşünsene...
benle deil tabi ki :)

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

düşündüm dee :)) 3 sene snra o vizeler finallerde kalmıcak o yüzden onlarn bile tadını çıkarmak lazm (kendi adıma tabi :))