25 Kasım 2009 Çarşamba

Haydi Kızlar Pijama Partisine


Dün gene nadir olarak yaptığımız ve tadına doyum olmayan pijama partimiz vardı.

Kadro baştan belli ben, Çağla, Begüm ve melek ve anlayışlı evsahibemiz Arzu. Önce markete ordan da manava giderek alışverişimizi yaptık.

Yemek olarak önce ne yapacağı belirlendi ve haftasonundan beri Begümün sayıkladığı kısır yapmakla karar kırdık. Yanına da patates salatası artı kola ve meyve suyu. Gerçi patatesi sonra haşlanmış olarak hiç marulsuz falan yedik dayanamadık o da ayrı.


Sonra da film izledik vw akşam 10'da gene bir yemek faslı yaptık. Bu kez menüde spagetti bolonez vardı. (klasik öğrenci öğünü) Ardından cipsler ve kolalarla geceyi sonlandırdık. Ama her zamanki gibi çok eğlendik, bol güldük, bolca dedikodu yaptık.

 "Ice age-2" filmi Arzu'nun ciddi ısrarlarıyla izlenmeye kalkıldı ama sonunda sızıldı ve izlenemedi. Bu buluşma bize ilaç gibi geldi. bu arada önceki yazımda "Tufan" diye bahsettiğim arkadaşımın da durumu gittikçe daha da iyiye gidiyormuş onuda duyunca keyfim daha bir yerine geldi. Dualarımız kabul oldu, şükürler olsun. Son olarak arkadaşlarımı gerçekten seviyorum çünkü onlar benim her daim yanımdalar ve iyi ki varlar.

2 kişi ahkam kesmiş:

Alexis dedi ki...

ohh. maşallaah...

en kısa zamanda benimde bi pijama partisine ihtiyacım var ama bizim grubun nerdeyse hepsi erkek !! :)

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

aa o zaman olmaz :D kızsal muhabbetler şart çünkü