5 Haziran 2010 Cumartesi

Tatil Gelse Ya Artık


Kaç gündür kafayı yemek üzereyim projellerin görsellerini hazırla yok afişi, billboard, indoor, outdoor, gazete, dergi cart curt. Bugünde ajansa Pizza Tomato'ya alternatif logo hazırladım. Onun dışında projelerin bir tanesi halloldu, geriye kaldı en zoru. Grupta herkes birbirine girdi. Arbede, itiş kakış. İki tarafı da sakinleştirme görevi bana düştü. Farklı karakterdeki insanların aynı grupta bir arada çalışması ne kadar da zormuş meğer. En yakın arkadaşların olsa bile bir maraz çıkabiliyor. İş hayatında ne gibi zorluklar bekliyor bizleri kim bilir.


Onun dışında derslerde bitti geriye kaldı sınavlar ve sunum. Havalarda berbat, sürekli yağmurlu ve serin. Ne giyeceğimi şaşırdım, yatarken üzerime ne örteceğimi de...  Sınav zamanı hava böyle olmaz kesin yanar kavrulur ortalık, zaten bizde de şans yok ki!

Staj dönemi ise üç ay olabilirmiş, tatil yalan oldu gibi gözüküyor. Memnun olacağım ve kendimi geliştirebileceğim bir iş yaptıktan sonra seneye boş zamanlarımda bile ajansta çalışabilirim şikayet etmem gerçi. Günler çabuk geçse, tatil gelse, yatsak uyusak gamsızca çok da süper olmaz mı ya? 



1 kişi ahkam kesmiş:

Mavi Kuş dedi ki...

bana gelmiş bulunuyor tatil :)
darısı başına :)