24 Haziran 2010 Perşembe

Tatil Tatil Tatil

Bugün nihayet son sınavıma girdim ve ikinci sınıfı anlımın akıyla bitirmiş bulunmaktayım. Sınav sonuçları belli olana kadar üçüncü sınıf moduna girmeye niyetim yok gerçi. Kritik dersim yok ama iyi bir ortalama herkesin olduğu gibi benimde hayalim.

Bloga göz attım da bayağıdır boşlamışım. Yazın can sıkıntısından bloga sarabilitem oldukça yüksek. Bugün sınıftakilerle veda moduna girdik bir kısmıyla elbette görüşeceğiz ama memlekete gidenleri ancak aylar sonra görebileceğim.

Bugün yanımızda birşeyler yemeye Lenka da bizimle geldi. (kendisini Çekli ve Erasmusla bu dönem geldi) Ama Türkçesi o kadar iyi ki biz çeviri için cebelleşirken anlayıp cevabını yapıştırıyor bile. Sen Allah'ın Çek'inden gel hem ingilizceyi su gibi konuş üstüne bir de türkçe öğren. İmrenilesi yetenek! Üstüne üstlük mıhlama ve künefeyi sevmesi , birşeye şaşırdığında tepkisinin "uhaaa" olması, Türkiye'nin bir çok ilini gezmesi hatta ve hatta kolbastıya kadar herşeyi bilmesi gerçekten Erasmusla ülkemize gelmiş olması konusunda bizi çelişkiye düşürdü. Dört gün sonra gideceği için not defterine hatırlatma notları yazdık. Gidince baksın da bizler yaad etsin diye. Sonra da sarılıp vedalaştık. Gurbetlik gerçekten de zor iş kardeş.



0 kişi ahkam kesmiş: