11 Kasım 2011 Cuma

11.11.11 Dediler, Başım Etini Yediler

Son bir aydır sadece bugünün muhabbeti yapıldı. Efsaneler, söylentiler, rivayetler... Hepsi yüzyılda bir gelen 11.11.11 senesine dairdi. Dijital ve duvar saatlerinin tam 11.11.2011'de saat tam 11.11 gösterirken fotoğrafları çekildi. Gerçek hayat ve sosyal ağlarda sayısız geyikler döndü. Dilekler falan da tutuldu. Zaten dilek tutmaya meyilli bir milletiz. Pasta üflerken dilek tut, yıldız kaydı dilek tut, ismi iki tane olan arkadaşlarının arasına düştün mü dilek tut. Seviyoruz dilek tutmayı, bahanelerimizde bir yığın. Bugünde dilek tutma bahanelerimizin arasına çokta dahil olmuştu bile.


Ben ise dilek tutmayı unuttum her zaman ki dalgınlığımla. Hergün iyi kötü birçok olayların yaşandığı dünyada ve Türkiye'de bugüne dair en ilginç olay tartışmasız İstanbul'a giden deniz otobüsünün korsanlar tarafından kaçırılması olsa gerek. Gün güme gitmesin, atraksiyon olsun diye mi yapıldı bilmiyorum ama olay hayli trajikomik..

Bazılarımız ise daha şimdiden 12.12.2012'in derdine düştü bile. Ne dilek tutsak, neyin fotoğrafını çeksek vesaire. Bu ay deniz otobüsü kaçırılırken seneye belki bir uçak, sene 11.11.2111 tarihinde de belki toplu uzay mekiği araçlarımız kaçırılır kimbilir. Türkiye bu şaşırmamak gerek. Yeni gelişmelere hazır olun efenim!





0 kişi ahkam kesmiş: