10 Nisan 2012 Salı

Giyme de Yanında Yat

Sofigo markasını hiç duydun mu? Sofigo bir online giyim ve aksesuar alışveriş sitesi. Eee yığınla böyle site var dediğini duyar gibiyim. Ama markanın özelliği sadece bundan ibaret değil. Sitesinde Sofigo tasarımcıların elinden çıkan sayılı tasarımlar yer alıyor. Sofigo markası size kolay kolay pişti olmayacağınız farklı alternatifler sunuyor. Ayrıca sitede vücut tipine göre de giyim önerileri yer alıyor. Vücuduma ne giysem, kusurlarımı nasıl örtsem diye yakınanlara müthiş öneriler de yer alıyor.
Markanın bu aralarda sosyal ağlarda sürdürdüğü bir kampanya da var ki giyme de yanında yat. İzmir'de moda trendlerini belirleyen sayılı moda bloggerlarından FashiONözge sitesinde Sofigo'nun kampanyasından bahsediyor ve ödülü veriyor. Yapman gereken gayet basit. Özge'nin blogundaki şartları gerçekleştirmek ve fotoğraftaki ceketin sahibesi olma şansını yakalamak.
Kampanya şartlarını okumak ve başvuru için Özge'nin bloguna hemen bir tık
Sofigo neymiş bir onu öğrenelim diyenlere bir tık
Facebook ve Twitter sayfasında markanın ürünlerine göz atmak için bir tık tık



3 kişi ahkam kesmiş:

fashiONözge dedi ki...

canım harikasın,çok teşekkürleeer:)

bensu dedi ki...

merhabalar çok güzelmiş gerçekten ;)bende bloguma beklerim şimdiden teşekkürler,sevgiler...

http://bensukaya.blogspot.com/

Fashionobsession-mieni dedi ki...

Wow this cardigan is really awesome!! I love everything with glitter:) Can you tell me where it comes from? I dont understand a single word of your text, it is really a pitty:( Did you buy this cardigan?

Hope you visit me on my Blog
fashionobsession-mieni.blogspot.com