14 Kasım 2009 Cumartesi

5 Maddeyle Erkekleri Yıldırma Taktikleri

Gelelim biz bayanların erkekleri yıldırma taktiklerine:

Madde 1- zırt pırt aramaca : Biz kadınlar bazen karşı tarafı ilgiden boğar, hatta bazen cılkını çıkartırız olayın. Bunların ilk nedeni muhtemelen karşı tarafa olan güvenimizle alakalı. Hele ki bir kadının ilişkinin en başından beri karşı tarafın attığı adımdan haberdar olmaksa derdi, arkasını döner dönmez başka bir kızdan hoşlanır mı kaba tabirle acaba başka kıza yazar mı düşüncesinden kaynaklanır.

Hatta bazıları olayı abartıp erkeğin Facebook, Msn şifrelerini alıp, Msndeki tüm dişileri siler veyahut diğer dişi kişiliklere "sen kimsin de benim erkek msn adresinden ekliyorsun" diye paçozluk bile yaparlar.

İkinci nedeni ise üzülerek söylüyorum ki sizi aldatmasından kaynaklanabilir. Kendi yaptığı için sizinde hemen onun arkasından iş çevireceğinizi düşünür ve tedbirini baştan alır.

Üçüncü bir nedense ise kadın ayrılmak istiyordur ve ilişkide her şey mükemmeldir. Kadın ben ne yapıp edip başımdan savarım diye düşüncesi gütmektedir. Böylece erkeği bunaltarak onun tarafından ayrılma isteğinin gelmesi bekler.

Madde 2 - Exaşklarla kıyaslamaca: Eğer kadın sevgilisinin yanında durmadan eski erkek arkadaşını adını zikrediyor ve hatta olayın mokunu çıkartıp sizi onunla kıyaslıyorsa; anlayın ki bir türlü yapamıyor ve eski sevgilisinde takılıp kalmıştır. Kendinizi avuntu aracı olarak görmeyi gönlünüz razıysanız ne ala! Ama olmaz öyle şey diyorsanız bu kıyasa bir dur demelisiniz artık!


Madde 3 - İki laftan birini evliliğe getirmece : Bazı kadınlar ilişki de belli bir süre geçtikten sonra erkeğini iyice sahiplenirler. Hemen evlerinin kadını, çocuklarının anası moduna girerler. Eğer erkek evlilik, söz ve nişan gibi münasebetler düşünmüyorsa bunu karşı tarafa belirtmelidir. Aksi taktirde kadının çeyizini, bohçasını toplayıp erkeğin evine kaçması an meselesidir.


Madde 4- erkeği kaile almamaca : bazı bayanlarda erkeği hayatından birden çıkmak yerine, alıştıra alıştıra yaparlar bunu. Önce internette konuşmamaya başlarlar sonra da cep telefonunda sürdürürler bunu. Ve son olarak buluşmak istediğimize "işim var", "evden çıkamam bugün", "ama bugün bizim kızlarla buluşacağım

olmaz" gibi bahaneleri ard arda dizerler. Netice olarak eskisi değer vermediklerini karşıya açıkça belirtirler.

Madde 5- bayan kaprisistan : Aylar önce size gıpta eden kadın, artık her şeye naz ve kapris yapıyorsa... Hatta öyle ki artık sizi bile beğenmiyor, durmadan "filmlerdeki erkeklerin ne kadar yakışıklı" olduğunu ve ya birinden bahsederken onun "çok yakışıklı" gibi imalarda bulunuyorsa... İşin özeti; herşeyinize bi kulp takıyorsa... (türk kası göbeğinize, kilonuza, saç yoksunu kafanıza vs.) Anlaşılmalıdır ki artık aşk değil yalnızca bir alışkanlık haline gelmişsinizdir onun için.

3 kişi ahkam kesmiş:

erkan bal dedi ki...

ve bu posta bir Allah'ın erkeki yorum yapmamış. hatta kadını da... Cık cık... faideli bir eser. okudum ben bunu. kalemine grip bulaşmasın...

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

amiinn :D:D niye yazmadılar yada okuyan mı olmadı işte oraları tam bir muamma :S neyse sen okumuşsun ya hem yorum da yapmışsın sağol varol, çok da iyi etmişsin :))

Unknown dedi ki...

Keşke bunların yerine açık açık konuşmaca, çözmece ya da ayrılmaca yöntemi uygulansa.