1 Haziran 2012 Cuma

Oğlum Bi Bit!


Final haftasının verdiği sıkıntı hallerindeyim bu ara. Haftasonu olan Açıköğretim sınavları da depresyonuma bir depresyon daha ekledi. Sınavlarım bitti ama geriye en önemli olan final sunumu kaldı. Yani bitirme projemizin final sunumu. Aslında henüz pek de bir şey bitmiş sayılmaz. Önümüzdeki hafta  okulumuzun konferans salonunda gerçekleşecek, müşteri, hocalar, bölüm dekanı ve diğer öğrencilere karşı yapacağımız sunum fikrini bile düşünmek bana yetiyor. Final projesinin konusu süt olunca, bu kez yaratıcılık konusunda farklı bir yol izlemek gerekti. Projede ünlü kullanılması gerekince nasıl yapsak ünlüyü nasıl versek diye düşünürken, "-mış" gibi yapmakta bulduk çareyi. Ünlü bizim ayağımıza gelmesse, biz kendi ünlümüzü yaratırız o halde diyerek sıvadık kolları.

Ortaya içimize sinen reklam filmi çıkarken, görsellerimizi de konseptimize uydurarak pek de çukella bir proje hazırladık. İlerleyen günlerde sunum videomuzun linkini bu kez paylaşıcam sizlerle. Blogumda ilk kez! Takipte kalın!

Okul telaşesi dışında gündemin gerisinde de kalmak olmazdı tabi. Geçtiğimiz hafta Eurovision şarkı yarışmasında Can Bonomo'nun ilk 5'e girememesine içten içe üzülürken, Miss Turkey'de ilk dörde seçilen kızlara her türk kızı ben de bunlar güzelse bende Leydi Diana'yım diyerek çamur attım.

Bu hafta gelişmeler şimdilik bu kadar, nefes alabildiğim diğer anımda ise kaldığım yerden yazmaya aynen devam.

1 kişi ahkam kesmiş:

! the Fleurs dedi ki...

O halde sana sinavlarda basarilar :))

Can Bonomon´un sarikis güzledi, ama ilk 10´a girdik ya, bosver ;)

Bende beklerim bloguma :)

http://bouquet-defleurs.blogspot.de/